“Kisebb összeg is elegendő számomra, a gyorsaság az elsődleges!"

Focus Rapid

Kiknek ajánljuk:

Legalább kettő lezárt, elfogadott beszámolóval alátámasztott üzleti évvel rendelkező gazdasági társaság,
Fejér megyében megvalósuló fejlesztésre, továbbá a vállalkozás működésének biztosítására 30 millió forint tőkeigénytől 50 millió forintig.

 
 

Stabil tőkeszerkezetet biztosít

Nem szükséges fedezet

(jogi biztosíték)

Nincs kötelező rendszeres "törlesztés"

Finanszírozási szaktudás

Széles piaci kapcsolatrendszer

LÉNYEGE

Az ALAP minimum 20% de legfeljebb 49% mértékig tulajdonostárs lesz a vállalkozásban legfeljebb 5 évig. A tulajdonrész bármikor visszavásárolható, de a tervezett futamidő végén a visszavásárlás kötelező. A tulajdonrész együttesen értékesíthető harmadik fél részére is. A tőkejuttatás mértéke 100 millió forinttól 1 milliárd forintig terjedhet. Fedezetet (jogi biztosítékot) nem kell biztosítani, illetve hozamot (“kamatot”) sem kell évente fizetni a befektetőnek. Az ALAP nem avatkozik be a stratégiai döntéshozatalba, de a pénzügyi irányításba igen, és rendszeres adatszolgáltatást is kér.

Csak jól működő, a piacra bevezetett cég részesülhet a tőkejuttatásban. Az alkalmasságot a múltbeli működési adatok és részletes üzleti terv bemutatásával kell igazolni.

KONDÍCIÓK
TŐKE JUTTATÁS:Az ALAP 30 millió Ft - 50 millió Ft alap- vagy törzstőke emeléssel
szerez 30 % részesedést a társaságban
ÁTLAGOS BEFEKTETÉSI IDŐ:5 év
FELHASZNÁLÁS:Fejlesztés, beruházás, forgóeszköz finanszírozás
HARMADIK BEFEKTETŐ BEVONÁSA:Más külső befektető bevonása is lehetséges
KÖTELEZŐ RENDSZERES TÖRLESZTÉS:NINCS
"DÍJ":7-15 % (kockázati profiltól függően)
DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE
TIPIKUS FELHASZNÁLÁS

Professzionális munkaszervezetem életképes termékek előállításával foglalkozik, ezért vállalkozásom jól működik, stabil jövedelemtermelő képességgel rendelkezik. Piaci lehetőségeink jelentős növekedési potenciált biztosítanak, amelyet csak úgy tudok kihasználni, ha további technológiai fejlesztéseket hajtok végre. Ehhez a bankom kész kedvező  hitelt biztosítani, ha növelni tudom cégem saját tőkéjét. 

Rólunk mondták
SZEMÉLYRESZABOTT INFORMÁCIÓT KÉREK